Novo u Ponudi

Novi 2013 Fluid Reaktori

Korisnička ocjena:  / 2
LošeNajbolje 

 

BioChurn 120INT Biopellet Reactor

Potpuno opremljen: u setu dolazi odgovarajuća protočna pumpa

·         Jedinstvena fluidizacija potpomognuta revolucionarnim sustavom za miješanje vode

·         Jednostavno održavanje

·         Izlaz vode preko jedinstvenog vodopada

·         Čvrsta konstrukcija 

In-Sump Biopellet reaktor sa dosad najučinkovitijim vrtloženjem vode

Reef Octopus BioChurn biopellet reaktor koristi novi pristup kada je riječ o učinkovitom fluidiziranju biopelleta, bez razornog djelovanja na sam medij (kao što je jak mlaz vode ili sl.). Jedinstveno strujanje vode koje proizvodi ovaj reaktor omogućuje puno bolje otapanje samog medija, za što je zaslužno centrifugalno djelovanje ("churn”) patentirane donje ploče – “tanjura” reaktora. Za ultimativnu kontrolu PO4 & NO3 u Vašeg akvarija jednostavno ne postoji bolje rješenje od BioChurn-a. 

Reef Octopus in-sump BioChurn reaktor isporučuje se sa Aquatrance pumpom koja opskrbljuje reaktor vodom i pokreće cijeli proces otapanja medija. Ovaj je model isto tako idealan za sve one koji žele reaktor jednostavan za rukovanje i održavanje. Dizajn izlaza obrađene vode u akvarij u stilu vodopada osigurava veću površinu za naseljavanje bakterija, dok se profinjenim ali snažnim vrtloženjem pelleta omogućuje produženo vrijeme za kontakt između akvarijske vode bogate nutrijentima i biopellet medija.

BioChurn 120INT:

Za akvarije veličine 700 litara

Kapacitet: ~ 700ml (ovisno o vrsti medija koji se koristi)

Promjer: Ф120mm  | Visina: 370mm

Footprint: 250mm x 145mm

Informacije o pumpi:

Aquatrance 1000

Watti: 8w

Max Water Flow: 1150l/h

Jamstvo - Jedna (1) godina jamstva na tijelo reaktora,  dvije (2) godine jamstva na Aquatrance pumpu/jedna godina (1) na rotor pumpe.

Za dodatne upite ili informacije slobodno nas kontaktirajte na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel: 091 5685784