Novo u Ponudi

Water/Bubble Blaster Pumpe

Water i Bubble Blaster pumpe

Jednostavno Najbolje....

Pumpe u akvariju su "srce" sistema, one obavljaju sve funkcije bez kojih naši akvariji ne bi funkcionirali uopće. Filtracija, cirkulacija, izmijena plinova, dodavanje minerala i elemenata.... sve funkcionira gonjeno raznim pumpama, samim time pumpe moraju biti pouzdane, jake, dugotrajne i sa što manjom potrošnjom električne energije  pošto većina pumpi radi 24 sata na dan, 365 dana u godini. Dizajnirati i napraviti pumpu koja će obavljati sve te funkcije besprijekorno nije lak niti jeftin zadatak. Zbog toga sve specijalizirane akvarijske kompanije i manufakture ne proizvode svoje pumpe već koriste pumpe drugih proizvođača koje implementiraju na svojim proizvodima ( Protein Skimmeri, Calcium Reactori...) a akvarijske kompanije koje proizvode pumpe (Eheim, Aqua Bee, Askoll, Sicce...) proizvode pumpe za široku potrošnju koje u većini slučajeva ne odgovaraju zahtijevima moderne akvaristike.

Reef Octopus je prva kompanija na svijetu koja je pokrenula proizvodnju svojih pumpi specijalno dizajniranim za upotrebu na protein skimmerima, calcium reactorima, kalkwaser reactorima, fluidized reactorima te cirkulacijskih pumpi. Besprijekorna kvaliteta ovih pumpi leži baš u tome što su specijalno dizajnirane i napravljene da podržavaju zahtijeve moderne akvaristike. Jaka snaga, mala potrošnja električne energije, pouzdanost i otpornost na mineralizaciju osovine i ležajeva što je čest problem koji dovodi do izgaranja ili zatajenja pumpi ( više o tim problemima možete pročitati tu : ODRŽAVANJE OPREME ) su karakteristike koje obilježavaju Water i Bubble Blaster pumpe. Sa ponosom možemo reći da je EleganceReef sudjelovao u izradi i testiranju ovih novih revolucionarnih pumpi. Iako su tek sada u svijetskoj ponudi ER ih je koristio već prije par mijeseci, prvi na svijetu. Naša testiranja su opravdala kvalitetu ovih pumpi čak i više nego što smo očekivali. Jednostavno to su najbolje pumpe na svijetu. Trogodišnja garancija potvrđuje naše riječi.

WATER BLASTER BUBBLE BLASTER PUMPE

Silicon Nitrid Osovina i Ležajevi

Water i Bubble Blaster pumpe koriste vrlo skup i rijedak materijal za izradu osovine i ležajeva: Silicon Nitrid. Materijal potpuno rezistentan i otporan na kalcifikaciju i taloženje karbonata te ostalih minerala. Čak i nakon dugotrajnih testiranja u morskoj vodi sa velikom količinom karbonata i kalcijuma na osovinama i ležištima nisu pronađeni ni najmanji oblici kalcifikacije, dijelovi su bili potpuno čisti kao da su tek pušteni u pogon. Ta osobina je vrlo bitna u radu na morskim akvarijima gdje su povećane koncetracije minerala vrlo često odgovorne za zatajenja pumpi, pogotovo na kalcijum reaktorima i kalkwaser reaktorima gdje je koncetracija tih minerala puno veća.

Snaga,Tišina, Mala potrošnja i Optimalna cijena

Snaga i protok Water/Bubble blaster pumpi je nevijerojatna, to su vrlo jake pumpe koje izbacuju vodu pod pritiskom i na velikim visinama što je mana većine ostalih pumpi koje su vrlo slabe pri radu sa pritiskom i većim visinama. Test jednog od prvih kupaca Water Blaster pumpi, inače dugogodišnjeg akvariste, pokazuje koliko je neočekivana snaga ovih pumpi. Test je rađen u sobi gdje je pumpa ( Water Blaster 5000 ) stavljena u kantu vode i na nju nataknuta cijev dužine jednog metra, očekivao se malo jači mlaz iznad te visine što je obično slučaj kod većine akvarijskih pumpi. Nakon uključenja u struju debeli mlaz vode je u sekundi došao do plafona (2,3 metra) a po riječima akvariste vjerojatno bi došao i do drugog kata, samo testiranje je trajalo oko jednu sekundu jer je pumpa pošpricala cijelu sobu. Ova mala anegdota pokazuje stvarnu snagu water blaster pumpi.

Glasnoća ovih pumpi je nazamjetljiva zahvaljući prvoklasnoj izradi i izboru kvalitetnih materijala, možemo slobodno reći da su Water/Bubble Blaster pumpe potpuno nečujne te se mogu slobodno koristiti u svim aplikacijama gdje je buka pumpi problem.

Potrošnja električne energije ovih pumpi u odnosu na snagu koju daju je vrlo mala,  spadaju u najštedljivije pumpe na svijetu, u sam vrh. Maksimalna potrošnja od 88 wati za model 7000 ( 6800 lit/sat) je manja i od vrhunskih Euro modela koji za istu snagu troše 110 wati. Manji modeli 1000, 2000, 3000, 4000 i 5000 troše nevijerojatnih 13, 22, 37, 45 i 60 (za Bubble blaster modele) wati što garantira veliku uštedu na  potrošnji električne energije.

Uza sve te nevijerojatne perfomanse i odlike Water/Bubble Blaster pumpe su i jedne od najeftinijih pumpi u svojoj klasi, puno jeftinije (i do 500 % ) od sličnih modela koje čak i zaostaju za perfomansama ovim pumpama.

Water Blaster i Bubble Blaster

Postoje 2 osnovna varijeteta ovih pumpi : Water Blaster modeli koji su namijenjeni za cirkulaciju/povrat te globalnu namijenu u akvaristici i Bubble Blaster modeli koji su namijenjeni samo za upotrebu na Protein Skimmerima te u kompletu imaju i specijalnu elisu( pinwheel) koja se koristi u tim aplikacijama. Svi modeli dolaze u atraktivnom i sigurnom pakiranju da bi se spriječila oštećenja tokom transporta te u kompletu sa vrlo kvalitetnim union priključcima pomoću kojih je spajanje pumpi na cijevi ili ostale komponente vrlo jednostavno i sigurno. Bubble Blaster modeli imaju prozirni poklopac rotora, inovativni detalj kojeg nema ni jedna druga skimmer pumpa, a koji omogućava uvid u mješanje zraka/mora te uvide u potencijalne probleme koji mogu nastati nakon dugotrajnog rada (ulazak puževa i sličnih beskralježnjaka, algi, prljavštine... ) u rotor pumpe. Kliknite na sliku da je vidite u većoj rezoluciji.

klikni za veću sliku

WATER BLASTER PUMPE

Ponuda Modela i Cijene

WATER BLASTER 1000 - 1200  lit/sat, 13 watt - 1050,00 KN
WATER BLASTER 2000 - 2200 lit/sat, 22 watt - 1150,00 KN
WATER BLASTER 3000 - 3200 lit/sat, 37 watt - 1450,00 KN
WATER BLASTER 4000 - 4100 lit/sat, 45 watt - 1600,00 KN
WATER BLASTER 5000 - 5200 lit/sat, 60 watt - 1800,00 KN
WATER BLASTER 7000 - 6800 lit/sat, 88 watt - 1980,00 KN
BUBBLE BLASTER 1000 - 1200 lit/sat, 10 watt - 1200,00 KN
BUBBLE BLASTER 2000 - 2200 lit/sat, 25 watt - 1700,00 KN
BUBBLE BLASTER 3000 - 3200 lit/sat, 35 watt - 1850,00 KN
BUBBLE BLASTER 5000 - 5200 lit/sat, 68 watt - 1950,00 KN

Ostali Reef Octopus & ER proizvodi - kliknite na slike

KLIKNI NA SLIKU SUPER SKIMMERI KLIKNITE NA SLIKU

EleganceReef je  distributor Reef Octopus firme za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Makedoniju te Bosnu i Hercegovinu, uz maloprodaju imamo i veleprodaju Reef Octopus proizvoda, registrirani obrti/firme nas mogu kontaktirati za VPC cijene i načine isporuke.

ERLOGO

Uvoznik za Hrvatsku
ELEGANCEREEF  Srednja Ulica 16, 51280 Rab, Hrvatska
MB: 922724
Tel: ++385 (0)91 5685784; e mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Home page: http://www.elegancereef.com/

Proizvođač
Reef Octopus Honya CO LTD, Shenzen Kina