Novo u Ponudi

Maxspect Mazarra P LED Rasvjeta

Korisnička ocjena:  / 3
LošeNajbolje 

Savršenstvo u svakom detalju, NOVO u ER ponudi

Maxspect Mazarra - među prvima na tržištu ponudila je potpuni spektar za koralje uz mogućnost bežičnog povezivanja više modula, i još je uvijek jedna od najcjenjenijih LED rasvjeta za morske akvarije. Nudi razne kombinacije s više modula (moduli su po 60W), obzirom na dimenzije akvarija. Količina rasvjete i širina svjetlosti se može također regulirati pomoću leća-optika za LED diode, koje dolaze u kompletu (100 °, 70 ° i 40 ° - sve su uključene).

Uz 100 ° optiku, možete osvijetliti 60x60cm, i dubinu od 60cm.
Uz 70 ° optiku, možete osvijetliti 50x50cm, i dubinu od 70cm.
Uz 40 ° optiku, možete osvijetliti 40x40cm, i dubinu od 80cm

Cijene Maxspect Mazarra rasvjete:
- komplet s jednim modulom, 60W (1 modul, napajanje, kontroler) = 3.937 kn
- komplet s dva modula, 120W (2 modula, napajanje, kontroler) = 6.298 kn
- komplet s tri modula, 180W (3 modula, napajanje, kontroler) = 8.819 kn

Spektar boja

 
 Fotosinteza

Fotosinteza je ključan proces za skoro sve koralje i biljke na zemlji, međutim ne treba im bilo kakvo svjetlo. Za preživljavanje i rast potrebno im je svjetlo specifičnog spektra, tj. valne duljine koje zahtijevaju klorofil A i klorofil B, kao što je ilustrirano na dijagramu s lijeve strane, budući da su to dva najdominantnija oblika klorofila koji se mogu pronaći kod koralja i biljaka.
   Poboljšan rast i koloritet 

Mazarra-P je dizajnirana kako bi se osigurao cjelokupan spektar boja potreban koraljima i biljkama, kako bi se potaknuo njihov rast, poboljšale boje te istovremeno vašem akvariju osigurale najljepše boje i s čiste estetske strane.
   410nm/420nm Super Actinic 

Mazarra-P je prva LED rasvjeta na tržištu koja koristi 410/420nm Super Actinic LED čipove. Oni osiguravaju spektar boja koji je ključan za uspjeh najzahtjevnijih reef i biljnih akvarija, a taj spektar je nužan klorofilu A za fotosintezu, gdje apsorpcija dostiže svoj vrhunac na 412nm.

 

Stvarna fotografija Acropore Selago držane ispod Mazarra rasvjete preko 12 mjeseci.

 Istaknite boje svojih koralja 

Potpuni spektar Mazarre i Super Actinic 410nm/420nm valna duljina će istaknuti boje vaših koralja upravo na način na koji ste do sada mogli samo sanjati.

 Bežično povezivanje

 
 Bežični kontroler 

Mazarra-P rasvjeta je prvi LED sustav na tržištu koji koristi bežično povezivanje između svih LED modula, omogućujući tako sofisticiranim programima kao što su zora/sumrak, te imitacija raznih vremenskih uvjeta, da stvore najrealističnije podvodno okruženje za vaš akvarij.
 
 Više modula za povećane potrebe

Mazarra rasvjeta uz pomoć povezivanja više modula nudi jedinstvene mogućnosti nadogradnje, za sve vaše potrebe. Zahvaljujući bežičnom povezivanju, dodavanje novih modula je jednostavno, po principu plug-and-play (do maksimalno 16 modula).
 
   Mnoštvo mogućnosti

 

Ovaj dijagram ilustrira cikluse pojedinih LED kanala kroz jedna dan.

 Potpuno programibilan fotoperiod 

Mazarra nudi mogućnosti programiranja fotoperioda i intenziteta rasvjete kroz čitav dan.

 

Ovaj dijagram ilustrira količinu sunčeve svjetlosti pri površini oceana za sunčanog dana.

 Posljednje tehnološko dostignuće

Imitacija raznih vremenskih uvjeta će primjerice simulirati ekeft oblaka koji se polako pomiču nebom, stvarajući sjene preko oceana.

Kako se oblaci polako pomiču nebom, stvarajući sjene, količina sunčeve svjetlosti pri površini oceana se dramatično smanjuje. Podešavajući različite parametre kao što su debljina oblaka i brzina kojom se oni kreću, možete programirati svoju Mazarra LED rasvjetu da simulira bilo kakav dan - sunčan, oblačan, vjetrovit, vrlo oblačan ili kišan.

 Svitanje

Sumrak

 Načini rada: svitanje/sumrak 

Kada je više od jednog Mazarra LED modula povezano s kontrolerom, možete aktivirati svitanje/sumrak, a na taj ćete način simulirati efekt sunca koje se polako uspinje i smješta iznad horizonta.
   Domišljat aerodinamičan dizajn 

Uz novi Cree XLamp® XM-L čip, postignuta je veća učinkovitost u smislu manje potrošnje energije i niže temperature rada. Upotrebom domišljatog aerodinamičnog dizajna, Mazarra se automatski hladi kako topli zrak prolazi kroz njeno aluminijsko kućište.
   Svestrani sustav za montažu 

Jedinstveno dizajnirani sustav nosača za montažu odgovarat će akvarijima svih oblika i veličina. Podesivi nosač omogućava pomicanje LED modula u svim smjerovima i kutevima, tako da ovu rasvjetu možete namjestiti točno onako kako to želite, i u smjeru koji želite.

 Performanse

 
 Zadnja riječ LED tehnologije 

Koristeći najnoviju LED tehnologiju visokih performansi i intenziteta, Cree XLamp® XM-L i Philips Luxeon® Rebel LED čipove, Mazarra će trošiti manje energije, a istovremeno emitirati veće PAR vrijednosti (Photosynthetic Active Radiation) za sve, pa i za vaše najzahtjevnije koralje.
 
 Kontrola intenziteta 

Za svaku individualnu LED žarulju postoji mogućnost zamjene optike, pa tako možete birati između 40°, 70° i 100° optike, te tako istovremeno možete kontrolirati širinu svjetlosti i njen intenzitet.
 

 

 PAR vrijednosti

PAR vrijednosti standardnog 120w Mazarra LED sustava (2 modula).

 Specifikacije

 

 Mazarra-P LED rasvjeta koristi zadnju LED tehnologiju, uključujući Cree XM-L i Philips Rebel ES LED čipove visokog intenziteta, raspoređene u 4 različita kanala, nudeći neusporedivu učinkovitost i svestranost.

 

LED, raspored

 
   
   

 

 

Za više informacija možete nas kontaktirati na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela 091 568 5784

Ovaj proizvod možete kupiti u našoj on-line trgovini na linku: MAXSPECT MAZARRA P