Jump to content


- - - - -

Veliki uvoz svega 2011: Akvariji, Terariji, Fontane....


  • Please log in to reply
132 replies to this topic

#41 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 09 December 2010 - 11:07 PM

još malo pa cu početi sakupljati naruzbe da sto prije pokrenem ovaj uvoz, drugi tijedan cu otvoriti sluzbenu temu i prebaciti naruzbe u nju, više manje već se može početi sa naruzbama

#42 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 13 December 2010 - 06:28 PM

OK ide oficijelna naruzba ovih artikala. Tko želi naručiti proizvode iz ove ponude neka mi javi u ovu temu a ja ću prebaciti u službenu temu za naružbu : http://www.elegancer...hp?topic=7976.0
Sve naružbe, informacije i upite možete postaviti u ovoj temi, na pm, e mail ili mob (sve informacije u potpisu)

Također bi molio da obratite pažnju na ovaj crveni tekst:

Važna napomena
Svaka avansna naružba u ovoj temi uključuje uplatu najkasnije u roku od 48 sati od objave naruzbe.
Svi koji naruče a nakon toga ne uplate u gore navedenom roku će biti odstranjeni sa ER-foruma jer stvarno nemam vremena za gubljenje.
Od sada nadalje ovo pravilo će se odnositi na sve avansne naružbe, prvenstveno za livestock zbog kompliciranosti izrade uvoznih dozvola i planiranja uvoza.
Hvala na razumijevanju


#43 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 13 December 2010 - 06:54 PM

Post od Nema, greskom sam ostavio temu otvorenu umijesto da je zaključam što je bila prvobitna namijera

Kaj je to lista sta se moze naruciti ili se treba odabrati sa njihove stranice. trebao bi mi neki filter za biopelletse

Nemo u ovoj temi imas neke jednostavne hang on filtere za bio pelletse, nemam pojma kakvi su ali su jeftini, ja cu uzeti par komada takoder pa se nadam da nešto i vrijede, ali konkretno ništa ne mogu reci jer ih nisam nikada imao, sa druge strane to je obična cijev sa ulazima/izlazima vode pa sumnjam da tu nesto može biti i krivo a ako treba kakva sitna preinaka npr zastitne mrezice da bp-i ne izadu to nije problem sam napraviti, ionako je moj najbolji bp reactor mod diy reactor  :yay:

#44 Josip13

Josip13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 posts

Posted 13 December 2010 - 07:33 PM

narudžba No.1:
Wavemakeri stream,3200 lit/sat - 85,00 kn × 2 kom.

#45 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 13 December 2010 - 07:56 PM

hvala na naruzbi, dodano u temu sa naruzbama  :yay:

#46 RobiR

RobiR

    Advanced Member

  • ER
  • PipPipPip
  • 1,558 posts

Posted 13 December 2010 - 08:00 PM

Pitanje. Dali si kontaktirao dobavljača u svezi sitnih artikala, termometri, one LED lampe?
Santa Cruz

#47 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 13 December 2010 - 08:02 PM

Nisam , od petka do danas sam bio u takvoj guzvi da sam tek sad nasao malo vremena za net, pitacu ih samo malo da vidim sto ih uopće trebam pitati tj tvoj post u vezi toga  :yay:

#48 RobiR

RobiR

    Advanced Member

  • ER
  • PipPipPip
  • 1,558 posts

Posted 13 December 2010 - 08:05 PM

Digitalni termometar i rasvjeta za sump: HMD-B LED CLAMP LAMP a može i ovaj Digital Thermometer :HJS-305J. Da znam uplatit sve odjednom.
Santa Cruz

#49 sasa55

sasa55

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 626 posts

Posted 14 December 2010 - 12:18 AM

Blue ajd mi molim te provjeri koliko bi koštla ova rasvijeta http://www.luby-chin...asp?keyno=1331    3*24w
                                                                      filter     http://www.luby-chin....asp?keyno=2479

#50 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 14 December 2010 - 02:07 PM

Dobio sam odgovor, nažalost za neke stavke još moram malo proučiti cjenik, master paket (pakiranje artikla za dostavu, tvornički baziran paket) za neke artikle je preveliki, neki imaju po 50-70 pa čak i 100 proizvoda, istih, u master paketu sto ne mogu uzeti, npr hranilice idu u kompeltu od 50 ili 70 komada, meni je to previse za uzeti jer je to vrlo tesko prodati.

taj dio ću još pokušati uskladiti sa proizvodacem da vidim da li ipak nekako mogu dobiti manje količine nekih interesantnih proizvoda a da ih ne uzimam 50-100 komada.

Dobra vijest je da su nano stream wavemakeri, JVP novi modeli sa titanijum osovinama  :funnypost:

#51 Jan

Jan

    Advanced Member

  • ER
  • PipPipPip
  • 223 posts

Posted 14 December 2010 - 07:53 PM

Ajde kad si već u pregovorima vidi da li se može naručiti titanijum osovina posebno ili u kompletu sa rotorom i po kojoj cijeni.

#52 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 14 December 2010 - 08:12 PM

Quote

Blue ajd mi molim te provjeri koliko bi koštla ova rasvijeta http://www.luby-chin...asp?keyno=1331    3*24w
                                                                      filter     http://www.luby-chin....asp?keyno=2479

Saša EXPRO500 filteri dolaze sa Haqos turom, negdje su na oceanu , cijena im je avansna 180,00 kn , info: http://www.elegancer...hp?topic=7774.0

Rasvijeta HSD-600C 3 x 24 w T5 košta 470,00 kn
Posted Image

#53 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 14 December 2010 - 08:18 PM

Quote

Ajde kad si već u pregovorima vidi da li se može naručiti titanijum osovina posebno ili u kompletu sa rotorom i po kojoj cijeni.

ma ne radi oni tako, problem mi je kod drugih artikala minimum requirement ili u ovom slučaju master packing koji je dosta veliki, npr vecina lampi ide u kompletu od 4 komada, za svaki proizvod koji se naruci , od lampi, ja moram uzeti još minimum 3 ista koje cu kasnije nadam se naknadno prodati, master packing za te osovine je valjda par sto komada i valjda toliko za rotore, to ne mogu uzimati, a cijena novih je vrlo povoljna pa je bolje uzeti nove i miran si.

Takoder dolazi ponuda neceg sasvim novog, novi wavemakeri, po povoljnim cijenama, super dizajn i sto je najbolje ima DC modela sa kontrolorerom pa ce se za relativno povoljne novce moći nabaviti kontroliranni wavemaker, to je sasvim novo, tek 1-2 firme u svijetu ih prodaje .... upravo radim cjenik  :funnypost:

#54 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 14 December 2010 - 08:40 PM

Quote

Digitalni termometar i rasvjeta za sump: HMD-B LED CLAMP LAMP a može i ovaj Digital Thermometer :HJS-305J. Da znam uplatit sve odjednom.

Robi ovu led rasvijetu sto ti hoces naruciti cu uzeti tako da je možeš naručiti
Posted Image

izgleda mi OK i biće dobra za manje akvarije(morske i slatkovodne) i refugiume

Digital termometre necu uzimati, imaju preveliki masterpacking a ne vjerujem da je to bas nesto precizno pa mi ih se neda uzimati  :funnypost:

#55 sasa55

sasa55

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 626 posts

Posted 14 December 2010 - 09:34 PM

kak onda sa ovom rasvjetom dal se može ta naručit ak moraš uzet više kom?
ak ne dal uopće uzimaš koje 24w?

#56 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 14 December 2010 - 10:25 PM

Quote

kak onda sa ovom rasvjetom dal se može ta naručit ak moraš uzet više kom?
ak ne dal uopće uzimaš koje 24w?

ako ćeš naručiti tu lampu možeš, to su mi isplativi artikli a nije mi problem uzeti 4-5 komada ekstra iako ako zelis morski ja bih ti rade preporučio model od najmanje 4 t5 lampe ipak je to bojle a ti HDS modeli imaju i sa 4 lampa, evo ti i cijene za taj model :  HSD-4TB-24W 4 x 24 w - 790,00 kn

#57 sasa55

sasa55

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 626 posts

Posted 14 December 2010 - 10:40 PM

znaći 3*24w 470kn
        4*24w 790kn
        8*24w 800 i neš sitno

kak je tak velka razlika između 3 i 4 il si malo fulao u računanju  :funnypost:

jer ja sam bil siguran da sam vidio negdje na forumu 4*24w za 650kn al sada više nemrem nać hehe

#58 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 14 December 2010 - 10:49 PM

ne znam ni ja pronadi taj model sto sam napisao pa cu dati konkretnije podatke, da li je moja greska ili drugi model , ima naime vise raznih modela lampi, ti modeli dolaze u kombinaciji sa 2, 3, 4, 6 i 8 lampi, ja sam ti dao ponudu za HSD-4TB-24W , mozda sam prije dao ponudu za druge modele, pojma nemam, vec 48 sati ne stajem sa postovima, mailovima, pmovima, telefonovima  :zasto: tako da je sve moguće uključujući i moju gresku

#59 bluereef

bluereef

    Advanced Member

  • Administrators
  • 27,145 posts

Posted 14 December 2010 - 10:53 PM

Quote

Ove T5 lampe mi izgledaju jako dobro napravljeno, slične sam imao prije par godina (ovo su novi modeli) kada sam uveo te modele preko Njemačke i bome su se pokazale odlične. Prednost je sto kao i HELL modeli imaju i indivudalne reflektore za svaku lampu a jako dobru cijenu.
Link na modele : http://www.luby-chin....asp?keyno=1783
na tom linku su samo modeli sa 8 lampi ali isti modeli postoje sa 4, 6 i 8 T5 lampi.
Tu je link na 8 x T5 modele koji se prodaju u USA pa možete vidjeti kako lampa izgleda uzivo, izgledaju mi sasvim OK , pogotovo za cijenu
link: http://www.guppysaqu...d&productId=638

Cijene
4 x T5 modeli
HSD-4TB-24W - 650,00 kn
HSD-4TB-39W - 800,00 kn
HSD-4TB-54W  - 1000,00 kn

6 x T5 modeli
HSD-6TB-24W  - 900,00 kn
HSD-6TB-39W  - 1100,00 kn
HSD-6TB-54W  - 1350,00 kn

8 x T5  modeli
HSD-8TB-24W - 1200,00 kn
HSD-8TB-39W -  1350,00 kn
HSD-8TB-54W - 1700,00 kn

Kod Kineza mi je super sto svi imaju one nožice za postavljanje na akvarij, to me stvarno nervira kod EU modela sto moram busiti plafon da bi montirao lampu  :psuje: naravno i 2-3 puta niza cijena nije na odmet  :glasses:


moja greska, tko zna sto sam racunao iz cjenika  :zasto: vec mi je polako koncetracija tu tu pa pa, tu su cijene tih HSD modela T5 rasvijete

#60 ruky

ruky

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 15 December 2010 - 10:46 AM

Narudžba:

Wavemaker 3200 l/h 85 kn 1 kom
Fluidized filter FT-312 175 kn 1 kom

Blue možeš li provjeriti cijene za ove stvari:

HL-233T
WQP-3000 (2580 l/h)
JP-044

Hvala  :zasto: