Jump to content


Most Liked Content


#85179 Morski akvarij filtriran sa Haqos expro 1200 filterom

Posted zebra on 25 February 2014 - 10:08 PM

Točno i slažem se sa svime...
Nadovezao bi se još na doziranje tih svakojakih aditiva, ono šta sam primjetio i šta po meni jako uništi akvarij je promijena i mijenjanje raznih proizvođača...
Imam tu priliku jer poznajem ljude koji rade u laboratoriju, pa znam poslat malo na test te neke preparate...
Tako sam se uvijerio par puta npr, ono šta jedino znam dozira je jod i stroncij, sve ostalo kako i sam kažeš dovoljno je sa redovitom izmijenom vode...
Pa sam poslao na testing, isti proizvod preporuke istog doziranja samo različiti proizvođači  a u bočicama nema veze jedno s drugim...
I tako na taj način raznim izmijenama raznih aditiva stvaramo tolike šokove za organizme za koje nismo ni svijesni da ih radimo..
Isto tako , danas su akvaristi jako nestrpljivi i sve bi preko noči, pa onda u samom startu ubaci ovaj aditiv pa ove bakterije pa one bakterije pa malo ovoga pa malo onoga i evo ti problema u samom startu da ni neznaš da si ih napravio, jer si uvijeren da je sve super...
Ono šta neznaju je to da ovi naši testovi znaju reagirat i krivo pokazat analizu samo ako prije testiranja bacimo u akvarij suhu hranu, test u tom trenutku pokaže krivo zbog reakcije i odma dodavanje svega i svačeg...
Isto tako mi nisu jasne te bočice s bakterijama, pet vrsta bakterija je u njima, u ovima je 20 vrsta bakterija, pa kako bakterije mogu živjet u bočici bez kisika zatvorene po par mjeseci...
Tako sam i to jednom dao na testiranje   pa je u bočici bila obična voda sa dodatkom kolina (prirodna čista bijela glina)
U drugom slučaju isto voda sa dodatkom ,lipida, organske tvari koja u slučaju da u akvariju nema dovoljno kisika i več razvijenih bakterija stvara amonijak i nitrate...
I da ne nabrajam dalje...
Strpljenje  i puštanje samoj prirodi da napravi svoje je jedino pravo riješenje i jedini pravi put prema dobrom uspijehu...
Evo ovo je jedan od mojih akvarija koji je isto tako bio 8 godina bez iti jednog dodavanja bilo kakvih aditiva i tekučina i tko zna čega...
samo skimmer ugljen i  kasnije biopeletsi...





#86624 starfire 300l

Posted AnixoR on 27 December 2014 - 11:01 AM

Da ja stavim par slika svog akvarija sada kada mi je stigla i nova led lampa.

Akvarij je Starfire 120x50x50 12mm, rasvjeta Nemo LED light 72w, filtracija Haqos Expro 1500, Co2 dodajem preko inline atomizera.  Gnojim samo sam JBL proscape-om jednom tjedno nakon izmjene vode (cca 20%)

Imam 15-tak neonkica, jako puno RC Kozica i Razne vrste Nerita puževa i Helena puževe,  Sada moram neke ribice uzet, ali otom potom.

Sa svime šta sam uzeo od ER-a sam prezadovoljan, kako i sa kvalitetom tako i sa cijenom.


IMAG0473.jpg


IMAG0474.jpg


IMAG0476.jpg


#85464 ZetLight QMaven ZT6600 LED rasvijeta

Posted bluereef on 20 March 2014 - 07:14 PM

Evo napokon i ja jednu montirao na svoj akvarij, novi akvarij u fishroomu u izradi, tek je montirana, na idiot modu je po defaultu i nije na ful snagi, akvarij je tzakoder novi tek u pripremi, cekao sam rasvijetu da ga pokrenem kako treba
Rasvijeta je naravno kaos, jedna osvijetli i to ne na ful snagi cijeli akvarij 110 x 60 x 60 cm, jako mi se svida kod zetlighta sto ima jaku bijelu svijetlost, naravno tko zeli vise plavo lako nastima plavi kanal da mu je jaci, ali po meni period od 2-3 sata ful daylighta je dobro za sve koralje pogotovo sps koralje, takoder nema nikakvog disco efekta niti onog plavog odsijaja, akvarij e ful bistar i svijetlo se odlicno siri po cijelom akvariju

Posted Image

jos jedna brzinska
Posted Image

naravno slike su sve brzinske bez da sam ista pametno radio ili gledao kut snimanja, takoder posto sa svih strana a i iza ovog akvarija su drugi akvariji rasvijeta od njih remeti sliku, nije bitno jer ovo je samo start akvarija, nista pametno za sada, bolje slike će biti kada se akvarij pokrene sa koraljima


#85364 ZETLIGHT Avansni cjenik 2013/2014

Posted bluereef on 13 March 2014 - 01:47 PM

evo jedan kontejner reef octopusa pri iskrcavanju, pobroji koliko samo ima skimera na ulazu u kontejner loool
normal_BIGONEIIstart.jpg
normal_BIGONEIIakvariji.jpg


#84986 Zetlight ZA 2421 za morsku akvaristiku

Posted zdena on 23 January 2014 - 10:36 AM

Evo da i ja napišem par riječi o rasvijeti koju sam namontirao prije par tjedana.
Prvo i jako važno da napišem da se rasvjeta sviđa mojoj ženi kojoj se malo što sviđa u vezi akvaristike!
Sama izrada i dizajn je odličan - sve je na svome mjestu. Ne fale nikakvi djelovi ili kako to već zna nekada biti da je nešto predviđeno ali se to može izvesti samo na papiru - sve je jednostavno za namontirati, a takve stvari su za mene super, nema dodatnog pripasivanja, nema rezanja, ljepljenja - sve se lijepo jednostavno skolpi, pritegne, uključi u struju i namjesti sat na kontroleru!
Pošto ja nemam baš puno vremena rasvijeta radi na automatskim tvorničkim postavkama, a mogučnostii da se programira rasvijeta su neograničene.
Sama rasvijeta se može namontirati na sredini akvarija da su nosači na bočnim stranicama a mogu nosači biti i na zadnjoj stranici tako da isto nema nekog ograničenja da mora biti baš tu i nigdje više pa smetaju pumpe ili kablovi ili HOB naprave kao meni! Koralja u akvariju baš i nemam ali ovih par koji su unutra su procvali i uživaju. Na automatskim postavkama rasvijete izmjenjuju se od mjesečine, svitanja, jutra, dnevnog svijetla, zalaska sunca pa opet noćno i mjesečina.
Snimio sam i par slika detalja i video sniman u zamračenom boravku i na normalnom dnevnom svijetlu.
Nadam se da ću uspjeti to sve postaviti u temu



DSC02306_800x600.JPG DSC02307_800x600.JPG DSC02310_800x600.JPG IMG_2159_800x600.JPG IMG_2169_800x600.JPG IMG_2183_800x600.JPG IMG_2185_800x600.JPG IMG_2192_800x600.JPG IMG_2193_800x600.JPG


#84860 ZETLIGHT Avansni cjenik 2013/2014

Posted ZliBrka on 11 January 2014 - 03:18 PM

Samo bi zamolio ponosne vlasnike ovih lepih rasveta da naprave neke mini recenzije istih, sa (po mogucnosti) sto vise slika. A ni video mi ne bi bilo mrsko pogledati...  ;)


#84819 Sve novo

Posted bluereef on 07 January 2014 - 10:42 PM

Kako vidite zadnjih mijesec dva kasnim sa odgovorima, postovima, slikama... kaos uglavnom, razloga ima jako puno, od problema sa  Hrvatskim telekomom i njihovim kaosom (i dalje me nisu preselili te nemam njihov Internet) seljenja i startanja novih akvarija,  tisuce updatea i racuna te dokumentacije za kraj godine i kao šlag na kraju pc mije totalno zblesirao, zadnjih mijesec dana se non stop ruši i gasi, gotov je, lako je promijeniti pc ali nije lako iskopirat sve poslovne filove, programe, tko zna koliko šifra i user namea za desetke administracija i poslovnih stranica (pbz, izvoznici, partneri...) sa time se mucim zadnjih 10-tak dna a nije lako, narucite mi robu koju moram ubaciti u file, i taj fie iskopirati na vanjski disk i onda mi opet narucite i opet ispocetka, deseci filova sa naruzbama ... kaos lol , ali uskoro se  nadam se, sve vraća polako na staro (jos da zamijenim fckin tipkovnicu koja isto šteka ma**?*?*? ) upravo je montiran novi pc, uzeo sam neki gamer model i ako gura igre valjda ce  i ove moje poslovne/admiistrativne programe. Zasada rastura, vec sam zaboravio kako to ide kada radis na novom pc-iju
uglavnom uskoro bi trebao malo brze odgovarati i pisati kako sam radio prije ovih raznih problema. Jos da kupim novi podvdni digtalac  i bice i slika lol :hat:


#82263 Tsunami valovi u akvariju

Posted bluereef on 12 May 2013 - 11:18 AM

još jedan video sharkman great white pumpe u radu, od Soonya




#81750 Izrada slatkovodnog akvarija

Posted Juricas on 10 March 2013 - 03:41 PM

Pošto nisam odavno, evo jedan mali update od mene.

Neki diskusi su prodani, neki poklonjeni, neki uskoro dolaze i tako...

Stanje je ok, osim izmjene vode jednom mjesecno ne radim nista po akvariju, cak niti staklo netrebam cistiti jer su stabilni parametri, i uz slabije svjetlo nema nikakvih algi.
Ribe hranim kad se sjetim, nešto još planiram prodati jer diskusi rastu i malo je prostora, a i pošto ih još kupujem uskoro, treba mi svaki cm akvarija.  :D

Attached Thumbnails

  • 1.JPG
  • 2.JPG
  • 3.JPG
  • 4.JPG
  • 5.JPG
  • 6.JPG
  • 7.JPG
  • 8.JPG
  • 9.JPG
  • 10.JPG
  • 11.JPG



#79731 Like this

Posted bluereef on 28 August 2012 - 12:23 PM

Ne znam da li ste vidjeli i dali ga koristite ali ovaj forum ima opciju like this ispod svakog posta, icona za like se nalazi ispod svakog posta na desnoj strani, ako vam se svida neciji post slobodno to kliknite, puno je bolje i jednostavnije nego pisati kratke postove tipa I like it  i slično. Sam osobno koristim tu opciju vrlo često, to je i jedan od razloga zašto otvaram ovu temu da ne bi netko pomislio da ga ignoriram ili što već ako se nisam javio na njegovu temu, umijesto da napisem super akvarij, super koralj, ili što vec ako mi se post svida kliknem like this. To je takoder dobro kada sam u guzvi pa ne stignem odgovarati na postove, naravno ako odgovor  nije bitan vec da bi samo napisao da mi se svida post ili slično.

Takoder najvise lajkani post se pojavljuje u navigaciji na dnu foruma : most liked contant, pojavljuje su u trazilici i sam autor posta dobija lajklove koje mu se vide u profilu, ako se ne varam.

Eto nadam se da ćete i vi koristiti tu vrlo jednostavnu opciju a koja je ujedno  vrlo korisna za forum i olaksava rad na njemu :hat:


#86323 Dolazak Haqos kontejnera 2014

Posted Slim_okrug on 05 September 2014 - 12:31 PM

Ja san relativno nov u svemu ovome i kad smo kod pohvala i slicnih stvari da i je nesto napisem.Dakle s Mirabelom radim otprilike godinu dana. Do sada sam narucio robe cca 500-1000€ vrijednosti i mogu samo rec da je covik od rici i da sam ga svim preporucija koga znam da se bavi s ovim. Mirabel ljudina si i gotovo. E sad ono ste je mene jos vise odusevilo kad naseg " dilera " hahaha je to da je covik zbilja covik ako me razumite. Dakle kupim opremu i naravno s njom dolaze upustva ali ja bez problem nazovem Mirabela i on bez obzira koji je dan i sat odgovori i posveti koliko treba vremena da mi sve objasni ( primjer zadnji put smo pricali o peletima dobrih 25 minuta). Mislim da je covik na mistu i drago mi je zivit u znanju da ima ljudi koji svoja iskustva i znanje vole posvetit obicnim pocetnicima i smrtnicima kao sto sam i ja za primjer. Legendo ovin putem cu ti se javno zahvalit na svemu do sada sta si ucinija i definitivno cu i dalje radit s elegancereef company ltd :D.


#86093 Dolazak Haqos kontejnera 2014

Posted bluereef on 08 July 2014 - 04:23 PM

Danas ocarinjeni starfire akvariji, sutra se nadam reef octopus i haqos, ako bude sve u redu u petak mi dolazi kamion, eto kratki izvjestaj :hat:


#85788 Seachem, Bio Gro bacteria, Boyd Enteprises, PO4x4 ....

Posted bluereef on 14 May 2014 - 04:27 PM

Nova pošiljka danas poslana sa express dostavom, stiže

Chemi Pure Bulk 5 oz (6 pack)
Omega One Garlic Marine Pellets 4.5oz
Flourish Excel 250ml
Marine Micro Pellets 3,53oz / 100 gr
250ml BioGro 123 Marine 250ml
CoralRX 30ml CoralRX 30ml
GarlicGuard 100ml
N/P Reducing BioPellets All-in-One 500ml
Purigen 100ml

Takoder nova svjetska premijera od NP firme, novi all in one bio pelletsi nova 2014 formula,

Info od proizvodaca:

We were the first to develop and present the NP reducing Biopellets which
are mostly removing Nitrogen waste products and to a small extend also
Phosphates. Where our competitors lifted on our success and sit back, we
kept developing our product.

Now we are pleased to say that after 4 years of research we can present the
All-In-One Biopellets (Patent Pending), which can be used to more
efficiently remove both Nitrogen (5x) as well as Phosphates (10x-20x)
without the need of using separate phosphate removing substrates.


The positive effects of NP-reducing BioPellets on water quality are based on the principle of immobilization. Waste products from the water, mainly nitrate and phosphate, are converted into bacteria. This keeps the aquarium water clean. The new formula All-In-One Biopellets are composed of highly purified compounds, to ensure the save use of our products in marine tanks occupied by sensitive and precious animals such as corals, invertebrates, fish etc…
The pellets will allow aerobic growth of bacteria which consequently will consume nitrate and phosphate simultaneously. The bacteria will use up the carbon from the All-In-One Biopellets, whilst nitrogen and phosphorus are taken from the water as nitrate and (ortho)phosphate. This conversion of organic BioPellets (together with inorganic nitrogen and phosphorus) into microbial biomass is called immobilization. In contrast to our “old” Biopellets, we have observed that the All-In-One Biopellets work best with very high water flow. For example, a 700 liter tank with a fluidized filter containing 2 liter of All-In-One Biopellets already requires a minimal flow through of 2000-3000 l/h. On Note, this particular tank contains approximately 50 fish and after 10 months of testing both nitrates and phosphates were undetectable with standard nitrate and phosphate kits.
The surplus of bacteria will be consumed by filter and suspension feeding organisms, such as sponges and corals, or skimmed off by a protein skimmer. In addition, with a high feeding regime, we advise to use a simple filter sponge on the outlet of your fluidized filter to remove excess of bacteria which will otherwise cloud your water slightly.
On average the All-In-One Biopellets takes 1-4 weeks to give rise to sufficient bacteria to allow nitrate and phosphate levels to drop. Importantly, allow your aquarium inhabitants to adjust to their new environment by slowly increasing the level of BioPellets over a period of several weeks. Add extra pellets every 3-6 months dependent on Biopellet consumption and levels of NO3 and PO4.


Uz nove all in one bio pelletse dolaze odlične all in one marine bakterije, coralRX , garlic guard, purigen, chemi pure, nova hrana takoder tek izasla Marine micro pelletsi te omega one hrana sa češnjakom
pošto je poslano ups expressom trebalo bi doći za 3-4 dana :hat:


#84980 Podloga, cikliranje i ostalo

Posted bluereef on 20 January 2014 - 05:17 PM

ne postoji sterilni akvarij, ne znam od kuda ta ideja i tko to gura, citam i neke biljke bez bakterija itd... nije to vezano samo za akvaristiku vec se to non stop prodaje danas globalno, neka manija je oko bakterija i sterilnog okruzenja i to se gura li gura preko svih meidja, valjda doslo i do akvaristike, sto je svijet napredniji i toboze vise razvijen to mu se moze prodati veca glupost, kada pogledas reklame 70 posto reklam su oni domestisi, razni antibakterijski preparati, cisto sterilno... ono kaos lol
ovo je planet bakterija a ne ni ljudi, zivotnja ni biljaka, najvise zive bio mase imaju bakterije sto je fascinantno jer ih uopće ne vidis, toliko ih da kada ih se izracuna rade masu vise nego sav ostali zivi svijet zajedno, mililtar zraka ima oko 100 000 bakterija i spora, mililtar mora 400 000, militar sedimenta oko milion, mililitar je manje od kapi lol , i sad kako napraviti sterilni ambijent? mozda je moguc u svemiru na veneri, na zemlji sigurno nije i bolje da nije jer bez njih ne bi uopće bilo zivota

kako je moguce napraviti sterilni akvarij ? da nema vode vec je u njemu oko 700 trilijuna bakterija i spora samo sto je prazni zrak unutra, kada dodas vodu i zemlju taj broj puta 10

alge se razvijaju zbog uvijeta u akvariju ne zbog spora ili bakterija koji dolaze sa biljkama, sto god stavis u akvarij koliko god si ocistio biljke ili bile vani na suhom da uopće nemaju nikakve vodene alge ako je akvarij van balansa za 5 dana ces imati alge i to je to, to sigurno neces spreciti sa toboze sterilnim startom, uostalom spore alga lete zrakom , cijanobakterija spore se mogu naci par tisuca kilometara udaljenim od prve vodene mase, voda ili more, svejedno, cim si ubacio vodu,te letece spore koje plutaju zrakom se psuste u vodu i ako im uvijeti pasu imas alge ili cianobakterije, pa uostalom tako i dolaze u akvarije, kako ljudi misle da seakvarij ciklira, ubacis sve suho, vodu iz slavine i pocnes cikliranje? pa ne stovre se nitrifikacijske bakterije same od sebe u akvariju, njihove spore su u zraku, padnu u vodu i cikliras akvarij, da nema njih ne bi imali akvarije
sterilni akvarij je mgouc samo na Veneri, Jupiteru i drugim planetima a i to je pitanje da li tamo stvarno nema bakterija i spora


#84892 NOVO - Zetlight IOZEAN led rasvijeta

Posted Sonny on 13 January 2014 - 09:34 PM

View PostZliBrka, on 13 January 2014 - 04:07 PM, said:

Ove lampe mi bas izgledaju zanimljivo!

Bas me teras na razmisljanje... Ajde mene, ali zasto Sonny-a?!?  ;)
Hehe, a mene sve tjera na razmišljanje... Ovaj Blue je za mene kao u SF filmu netko tko ti čita misli i tjera te da razmišljaš kako on želi hehe. :)




#83675 Izrada slatkovodnog akvarija

Posted Juricas on 18 September 2013 - 07:04 AM

Bebice rastu :D

Attached Thumbnails

  • photo.JPG



#83404 Maxspect LED rasvjeta i popratna ponuda

Posted keko on 30 August 2013 - 06:40 PM

Upravo se vratio od Sonnyja -  ovo je čudo tehnike!!! :ole:
Jako dobro izgleda!!! Samo naprijed i strpljivo!!!


#83103 Reef Octopus Avansni cjenik 2013

Posted Sonny on 08 August 2013 - 04:42 PM

Da, izbacio sam ATS. Špricalo mi je okolo i nije mi se dalo više kemijati s rasvjetom za ATS tako da sam ga izbacio.

Da, svi koji žele vidjeti skimmer, samo neka se jave :hat:


#82099 ER StarFire akvariji i oprema

Posted bluereef on 26 April 2013 - 01:05 PM

UPDATE : 26.11.2013 - CIJENE AKVARIJA I DODATNE OPREME

PONUDA:
STARFIRE AKVARIJI SA OVERFLOWOM, CIJEVIMA I VENTILIMA
130 X 50 X 60 CM /12 MM FULL STARFIRE STAKLO - 3800,00 KN
100 X 50 X 50 CM / 10 MM FULL STARFIRE STAKLO - 3100,00KN

STARFIRE AKVARIJI BEZ OVERFLOWA
120 X 50 X 50 CM /12 MM  FULL STARFIRE STAKLO - 2100,00 KN
100 X 50 X 50 CM /10 MM  FULL STARFIRE STAKLO - 1700,00 KN
90 X 45 X 45 CM /10 MM  FULL STARFIRE STAKLO - 1500,00 KN
60 X 40 X 40 CM /8 MM FULL STARFIRE STAKLO - 650,00 KN
35 X 35 X 35 CM / 6 MM  FULL STARFIRE STAKLO - 390,00 KN

STARFIRE AKVARIJI SA KOMPLET BACK FILTEROM
90 X 50 X 50 CM /10 MM FUL STARFIRE STAKLO - 2100,00 KN
60 X 50 X 50 CM /8 MM FUL STARFIRE STAKLO - 1500,00 KN

NOSAČI POKLOPCA OD STAINLESS STEEL ŽELJEZA
ZA DEBLJINU STAKLA 8/10 MM - 45 KUNA
ZA DEBLJINU STAKLA 12 MM - 50,00 KN

STAINLESS STEEL NOSAČI RASVIJETE DOUBLE ARM
ZA DUŽINU 90 CM - 540,00 KN
ZA DUŽINU 100 CM - 580,00 KN
ZA DUŽINU 120 CM - 600,00 KN






Zadnjih mijesec dana radim na novim modelima ER akvarija i ponudi kompletnih akvarija koji bi imali ER karakteristike a to je što bolja kvaliteta uz što bolju cijenu ili best buy. To je naravno pojednostavljen opis zahtijeva da sad ne bombardiram forum sa svim zahtijevima koje sam postavio za ER akvarije i što bi trebali imati. Napravio sam kontakt sa jednom firmom a velika je vjerojatnost da ta firma radi za ADA Japan. Kao što većina zna i što je napisano od strane ADA predstavnika, u početku su ADA akvarije radili nijemci ali Japanci nisu bili zadovoljni sa kvalitetom akvarija i prije par godina su Kinezi preuzeli proizvodnju ADA akvarija i opreme. Izgleda da ova firma radi njihove akvarije. Svi akvariji su radeni komplet od čistog starfire stakla, izrada je perfektna i imaju vrlo rigoroznu kontrolu kvalitete, sami akvariji su radeni po tkz ADA /Japan stilu a to je sa vrlo jakim silikonom i sa vrlo malom upotrebom silikona, kao da ga nema.

Uz akvarije rade i jako lijepe i povoljne kabinete te stainless steel opremu, pogotovo mi se svidaju njihovi nosači rasvijete od stainless steela. prekrasno izgledaju a imaju i od istog materijala i ulaze i izlaze te co2 rasprksivace.

Cijena je vrlo pristupačna za te proizvode koji se vjerujem prodaju barem 3 puta skuplje a biće i 5 puta skuplje koliko znam aqua scenu.
Uzeo bi desetak modela akvarija da vidim iz prve ruke kvalitetu i da pogledam sto treba mijenjati kod izrade morskih akvarija, naravno tu mislim na ER specifičnosti, sami kompleti su standardni kompleti koji se prodaju vani ali ja imam neke svoje planove koje mogu napraviti i izdizajnirati tek kada akvarije dobijem uzivo.

Ako tko želi i interesira ga ova ponuda može po ok cijeni naručiti sto mu treba, sto vise uzmem robe manja mi je cijena dostave. Za sada cu dati par okvirnih slika a kasnije i cijene, kao sto sam rekao cijene su sasvim ok za takvu kvalitetu robe.

Akvarija ima svih vrsta, sa ili bez overflowa od 20 cm dugih do 180 cm dugih, i do 19 mm stakla za velike modele.

Pogodni za morske i slatkovodne akvarije.

stainless steel ulazi i izlazi koje koriste u planted akvarijima
Posted Image

MDF kabineti
Posted Image

Posted Image

nosaci stakla za otvorene akvarije, tj za staklene poklopce

Posted Image

morski komplet na sajmu

Posted Image

nosači rasvijete
Posted Image

Posted Image

akvariji
Posted Image

Posted Image


#79787 PRO LED za Reef i Slatkovodne akvarije : ECO/ACAN lamp

Posted bluereef on 31 August 2012 - 11:08 AM

Najnovija led rasvijeta na svjetskom trzistu, novi KR/KP modeli koji izgledaju fantasticno, od dizajna do perfomansi

ER ponuda EcoLamps led rasvijete u ER on line trgovini

Za morske akvarije
ECO LAMPS LED KR90DR- 30B Marine - http://www.elegancer...951&id=19176112
ECO LAMPS LED KR90DR- 42B Marine - http://www.elegancer...951&id=19176116

Za slatkovodne biljne akvarije
ECO LAMPS LED KR90FR- 30B Freshwater - http://www.elegancer...951&id=19207034
ECO LAMPS LED KR90FW- 42B Freshwater - http://www.elegancer...951&id=19207035


Ostale proizvode možete naručiti po naružbi, dostava za 20-tak dana,ponudu i cjenik pogledajte u pdf filu ispod ovog teksta. Za sve upite i dodatne informacije koristite forum ili nam pošaljite mail na info@elegancereef.com ili nas kontaktirajte na broj mobitela 091 5685784
UPDATE 20.1.2013 najnoviji cjenik
Attached File  Ecoled Cjenik 1.2013.pdf   603.28K   370 downloads
Posted Image

Modeli su u raznim duljinama, informacije o duzinama mozete pogledati tu : http://www.eco-lamps.com/KR90.htm naravno i sve ostale modele možete pogledati na tom linku, moj izbor je pao na KR/KP modele jer su to tkz beginer modeli koji bi trebali biti jeftiniji a ujedno izgledaju perfektno, a vjerujem da su ti modeli sasvim dovoljni za 99 posto HR akvarija.